Auto check

RDW online is de website voor het controleren van voertuiginformatie. Dit is vooral handig wanneer je een tweedehands auto wilt gaan kopen en geen miskoop wilt doen. Met de kenteken check krijg je direct toegang tot de kenteken check database en nog veel meer. Vul het kenteken in en ontvang gratis alle voertuiggegevens, zo krijg je inzicht in de auto kenmerken het auto bouwjaar en de bijbehorende voertuigverplichtingen zoals het betalen van wegenbelasting en het hebben van een WA verzekering.

 

Vervolgens kun je de kenteken check gebruiken om extra kenteken informatie over het autoverleden op te vragen. Gebruik de RDW check voor:

·         Het controleren van het auto schadeverleden;

·         Het controleren van de auto kilometerstand;

·         Het bepalen van de autowaarde;

·         Het opvragen van de auto eigenarenhistorie.

 

Maak gebruik van de complete RDW online autocheck en krijgt een auto  aankoop adviesrapport. Alleen bij de volledige autocheck kan op basis van alle factoren een adviesrapport gevormd worden. In het rapport staat duidelijk of de km stand klopt, of de auto schade heeft gehad en hoe ernstig de eventuele schade was, wat de auto waard is en hoeveel eigenaren de auto heeft gehad tezamen met alle algemene RDW voertuiggegevens. Op basis van al deze factoren geeft RDW online aan aankoop cijfer, dit is een cijfer tussen de 1 en de 10 waarbij 10 het hoogste is. Hoe hoger het cijfer, hoe beter de aankoop en visa versa voor een laag cijfer.